Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Fra Oscar-babe til eksos-rype

Reese Witherspoon har byttet glitter-klær med lær.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:)  Hun er nylig priset til verdens dyreste kvinnelige skuespiller, og det er vel liten tvil om at Reese Witherspoon er en kvinne med mange talenter.


Fra å spille country-sangerinnen June Carter i
«Walk the Line», har Witherspoon nå måttet lære å være en ekte eksosrype.

Sort lær

Stjernen fra filmen om Johnny Cash, har den siste tiden fått mang en londoner til å snu seg på gata.

Reese Witherspoon freser nemlig for tiden rundt i britenes hovedstad på en sort motorsykkel av merket «Vespa», kledt i sort lær fra topp til tå, skriver det engelske magasinet Hello!.

Man skulle kanskje tro at den 29-år gamle tobarnsmoren er mer vant til baksetet på en limousin, enn til setet på en motorsykkel.

Når hun nå likevel er å se bak rattet, er det i anledning hennes nye film «Penelope» hvor Reese har rollen som pizza-bud.

Stadige utfordringer

 Mange talenter: Man kan vel neppe beskylde Oscar-stjernen Reese Witherspoon for å være ensidig i valg av roller. Foto: Scanpix
Mange talenter: Man kan vel neppe beskylde Oscar-stjernen Reese Witherspoon for å være ensidig i valg av roller. Foto: Scanpix Vis mer

Filmen spilles i disse dager inn i London, og Witherspoon har måttet ta kjøretimer for motorsykkel før innspillingen kunne starte, ifølge Hello!.

Witherspoon er imidlertid ikke ukjent med å måtte skoleres i forkant av en rolle. Da hun øvde til rollen som Johnny Cashs kjæreste i filmen Walk the Line, måtte Oscar-vinneren ta sangpedagogtimer- noe som, ifølge henne selv, var meget krevende.

- Jeg hadde seks måneder øving med musikeren T Bone og en egen stemmetrener før vi i det hele tatt begynte innspillingen. Det tok meg flere måneder før jeg var klar til å fremføre for et publikum, sa Reese Witherspoon til Dagbladet.no i februar

Jente med grise-tryne

Witherspoons nye film- «Penelope» er en slags moderne fabel og handler om en jente som sliter med en familie-forbannelse.

Hovedpersonen, som spilles av Christina Ricci, har et grise-tryne og for å kunne kvitte seg med forbannelsen, må hun gjennom en viss prosess. Witherspoon spiller jentas beste venninne i filmen som er ventet på kino mot slutten av året.

Grisetryne? Det er i hvert fall rollen til Christina Ricci i hennes neste film hvor hun spiller mot Reese Witherspoon.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!