Fra «Skam» til egen NRK-podkast

Ulrikke Falch (21) har premiere på «Ulrikkes univers» 5. april.

PODKAST PREMIERE: Ulrikke Falch skal i ti podkastepisoder framover tematisere eget liv og erfaringer. .
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
PODKAST PREMIERE: Ulrikke Falch skal i ti podkastepisoder framover tematisere eget liv og erfaringer. . Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I morgen leder skuespiller Ulrikke Falch første episode av sin nye NRK-podkast, «Ulrikkes univers», melder NRK i en pressemelding onsdag.

- Podkasten er motivert av nysgjerrighet og undring, med utgangspunkt i mine egne erfaringer. Det er en veldig ærlig og nær podkast, som involverer mennesker i livet mitt og problemstillinger jeg lurer på, sier 21-åringen.

Falch slo gjennom som karakteren Vilde i «Skam», og har også markert seg i samfunnsdebatten, særlig går hun hardt ut mot kroppspress. Tidligere i år trakk hun seg fra Vixen Influencer Awards fordi hun mente at utdelingen fremmer et for usunt fokus på kropp og utseende.

- Ulrikke Falch er blitt en viktig stemme, og vi tror at hun kan bidra til at unge mennesker vil forstår seg selv og andre bedre, sier redaksjonsleder i NRK P3, Trine Sollie, til Dagbladet.

- Hun har meningers mot og en evne og vilje til å være personlig, ekte og sårbar. Kombinert med en oppriktig nysgjerrighet, mener vi hun er et godt valg, fortsetter hun.

Første episode av «Ulrikkes univers» handler om hennes eget sinne. Den ti episoder lange podkastserien tar utgangspunkt i eget liv og erfaringer, forteller Falch i pressemeldingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer