Fra statsministersex med gris til julespesial

Kultserien «Black Mirror».

KIDNAPPET: I de første hjerteskjærende minuttene av «Black Mirror» forklarer Storbritannias eks-prinsesse at landets statsminister må ha sex med en gris for å redde henne. Foto: Channel 4
KIDNAPPET: I de første hjerteskjærende minuttene av «Black Mirror» forklarer Storbritannias eks-prinsesse at landets statsminister må ha sex med en gris for å redde henne. Foto: Channel 4 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidlig grålysning. Den britiske statsministeren, ennå i slåbrok. På en skjerm: Det tårevåte ansiktet til landets høyt elskede tidligere prinsesse.

Hun er kidnappet.

- Hvis du ikke gjør akkurat som instruert... 

Hun sliter med å få ordene ut.

- ..vil jeg bli henrettet. Det finnes bare ett krav. Før klokka fire må statsministeren, kringkastet på alle britiske tv-kanaler, ha sex med... nei!

Det er for fælt.

- ..med en gris!

Dyster antologiserie Første episode av antologiserien «Black Mirror» starter like bekmørkt som tittelen tilsier.

Siden premieren i 2011 har kritikeryndlingen overrasket, forferdet og fascinert seere med én ny tekno-paranoid fremtids-fortelling i hver episode - litt som en moderne og veldig kynisk «Twilight Zone».

Her finnes alt fra animerte maskoter som skaper en fasciststat til en kvinne som forfølges av en taus mobb med mobilkameraer.

Mens de første to sesongene er gitt ut på DVD slapp seriens moderkanal Channel 4 nettopp nyheten om at det snart dukker opp en halvannen times paranoid julespesial med selveste Jon Hamm fra «Mad Men» og Oona Chaplin fra «Game of Thrones» i hovedrollene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer