Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Fra «The Office» til «The Simpsons»

Ricky Gervais skriver en episode om Bart og Homer.

(Dagbladet.no:) Ricky Gervais fra den britiske komiserien «The Office», som går på NRK, skal skrive en «The Simpsons»-episode, melder BBC

Det er skaperen av tegnefilmserien Matt Groening som har spurt Gervais om han hadde lyst til å skrive en episoden. Han har allerede begynt på manuset, men holder foreløpig innholdet hemmelig - bortsett fra at han kommer til å skrive inn seg selv i episoden.

- Jeg har en idé, men dette er dette er det mest skremmende jeg har gjort i karrieren min. «The Simpsons» er den beste tv-serien noen sinne, sier han.

USA-suksess

«The Office» har gått sin seiersgang i Europa, og har også blitt overraskende populær i USA. Den første sesongen vant to Golden Globes for nesten et år siden, for beste komedie og beste tv-skuespiller (Ricky Gervais).

Amerikanerne har også forsøkt seg med en egen produksjon, men etter mye kritikk har de ikke kommet lenger enn piloten som ble vist på tv. Den klarte rett og slett ikke å leve opp til originalen.

HAR EN IDÉ: Ricky Gervais har skapt og spiller selv i «The Office». Nå skal han skrive en «Simpsons»-episode.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media