Fra «The Wire» til norsk tv-serie

Takket være Jens Stoltenberg?

PÅ TRIKKEN: Chad Coleman tok sin første trikketur gjennom Oslo sammen med Dagbladet. Han er i landet for å spille i tv-serien bygd på Johan Harstads bok «Buzz Aldrin - hvor ble det av deg i alt mylderet?». Foto: NINA HANSEN
PÅ TRIKKEN: Chad Coleman tok sin første trikketur gjennom Oslo sammen med Dagbladet. Han er i landet for å spille i tv-serien bygd på Johan Harstads bok «Buzz Aldrin - hvor ble det av deg i alt mylderet?». Foto: NINA HANSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Både fordi han har hørt rykter om at Jens Stoltenberg er en stor fan. Men først fremst for å spille i dramatiseringen av Johan Harstads roman «Buzz Aldrin». Han møter oss med en klem utenfor hotellet på Oslo vest.

— Skal vi ta trikken? Fantastisk, det har jeg hatt lyst til helt siden jeg kom hit!

Chad L. Coleman spiller boksetreneren Dennis «Cutty» Wise i TV-serien «The Wire». Rollen er ikke altfor ulik den han er i Oslo for å gjøre i TV-serien bygd på boka «Buzz Aldrin — hvor ble det av deg i alt mylderet?» av Johan Harstad.

Spiller fotografHovedrollen spilles av Pål Sverre Valheim Hagen, og Coleman spiller en fotograf som får en ny sjanse da gartneren Mattias redder hampå havet.

— Fotografen Carl har reist til krigssoner i Rwanda, Tsjetsjenia, han har sett mange tragiske menneskeskjebner. Han gifter seg meden islandsk kvinne, menblir ikke kvitt de forferdelige marerittene fra tida som fotograf. Så han bestemmer seg for å forlate familienfor å beskytte barna fra seg selv, sier Coleman.

— På en måte kan jeg forstå ham. Kjærligheten en far har til barnet sitt er så sterk. Du vil gjøre hva som helst for å beskytte barnet, selv om det innebærer at du må la ham eller henne gå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer