Fra trollmenn til spansk sex

Denne helga kommer en film mange har ventet et helt år på å få se. Les om Harry Potter og helgas premierer!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Denne helga får nok trollmannlærlingene i den nye Harry Potter-filmen mesteparten av oppmerksomheten. Selv om filmen har fått både ris og ros av anmelderne. Men i tilleg inntar hardkokt bokse-action med Wesley Snipes, lidenskap og sex fra Spania og Charlie Chaplin filmdukene i gamlelandet denne helga.

Harry Potter og mysteriekammeret

Harry, Ronny og Hermione er tilbake på skolebenken.

Harry Potter skal tilbake på Galvort etter sommerferien. Harry og vennen Ronny blir på mystisk vis hindret i å komme om bord på Galtvortekspressen, og må bruke den flygende bilen for å komme tidsnok til skolestart. Det viser seg at skumle krefter er i sving på skolen. Noen eller noe forvandler elevene til stein, og den svarte magien peker mot et hemmelig sted - Mysteriekammeret...

«Harry Potter og Mysteriekammeret» er en frittstående oppfølger til «Harry Potter og De vises sten», og det introduseres flere nye personligheter, som den nye læreren i Forsvar mot svartekunster, Gyldeprinz Gulmedal og Lucius Malfang, faren til Harry Potters hovedrival, Draco Malfang.

Filmen er regissert av Chris Columbus, kjent for de to første "Hjemme alene"-filmene, "Mrs. Doubtfire", "Ni måneder" og "Stepmom".

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer