Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Fra Tromsø til stjernene

LONDON (Dagbladet): Lisa Stokke har tatt steget fra Tromsø til stjernene. I går høstet hun ros fra musikkverdenens store kjendiser etter innsatsen som Sophie i ABBA-musikalen «Mamma Mia».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ABBA-tyggis for fjortiser

Kritikerne hyller Lisa

Kjæresten var mest nervøs

ABBA-Benny imponert

- Jeg sender en hilsen hjem til alle i Norge. Dette er strålende. Jeg har ikke hatt nerver, jeg har bare vært spent, sier en smilende Lisa Stokke til Dagbladet.

I rød kjole, fulgt av agenter og forloveden Iain, ble hun i går kveld fulgt til kjendisbaren Mezzo hvor det var premierefest. I går ble hun vurdert av ABBA-guttene Bjørn og Benny, den 5. Beatles, George Martin, og en lang rekke britiske superkjendiser. Og hun tok oppstyret med stor ro.

- Nå skal jeg feste. Vi må jo ha det litt gøy også. Men jeg skal hjem tidlig, for allerede i dag er det en ny forestilling, sier Lisa Stokke til Dagbladet.

I musikalen spiller Lisa Stokke datteren Sophie, som skal gifte seg. Selv har hun planene klare for sitt bryllup med Iain, men sier at noen dato slett ikke er bestemt.

- Vi har ikke snakket om når vi skal gifte oss, smiler Lisa.

Hvit brud


Til Dagbladet har hun tidligere fortalt at hennes eget bryllup skal stå i Skottland, og Iains familie skal bære kilt mens hennes familie skal bruke norsk bunad.

Men nå er det «Mamma Mia» det handler om, og musikalen på Londons westend kommer til å bli en kjempesuksess. Musikalen har allerede forhåndssolgt billetter for 50 millioner kroner, og mer skal det bli.

Publikum jubler fra start til slutt, noe Lisa virkelig vet å verdsette. Hun bukker og takker sitt publikum.

- Responsen har vært veldig inspirerende. Virkelig topp. Dette sporer oss til stor innsats på scenen, sier Lisa.

Takk til foreldrene

I salen var Lisas mor og far, noe hun også var takknemlig for. Lisa sier at foreldrenes tilstedeværelse virkelig ga forestillingen en mening for henne.

Den 24 år gamle Lisa er fri for nerver, noe som virkelig har overrasket alle de store i bransjen.

- Jeg har faktisk ikke hatt nerver i det hele tatt, men selvsagt har jeg vært spent, sier Lisa.

Nå er den lille, tynne jenta fra Tromsø en stor stjerne i London. Engelskmennene er gale etter ABBA, og Lisa er akkurat nå den som viderefører arven etter de fire store. I ENGLAND

IMPONERTE: Lisa Stokke (til venstre) imponerte alle med sin innsats i Musicalen «Mamma Mia».