Fra zombier til demonbesettelse

Skaperen av «The Walking Dead» kommer med ny serie.

EKSORSISME: Robert Kirkman står bak suksessen «The Walking Dead». Nå er han i gang med et nytt tegneserieprosjekt som tar for seg blant annet demonbesettelse. Tegneserien, som har fått navnet «Outcast», skal også bli TV-serie. Foto: Scanpix
EKSORSISME: Robert Kirkman står bak suksessen «The Walking Dead». Nå er han i gang med et nytt tegneserieprosjekt som tar for seg blant annet demonbesettelse. Tegneserien, som har fått navnet «Outcast», skal også bli TV-serie. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tegneserieskaper Robert Kirkman ble verdenskjent for å ha laget seriesuksessen «The Walking Dead» som nå går sin seiersgang på skjermer verden over etter å ha blitt omgjort til en TV-serie.

Demonbesettelse Nå er Kirkman i gang med nok et prosjekt, tegneserien «Outcast» som handler om Kyle Barnes som har vært besatt av demoner siden han var barn. I serien er han voksen, og begir seg ut på en spirituell reise for å lete etter svar. Det han finner er uhyggelig, og det viser seg at verden står i fare for å gå under.

- Tross suksessen til «The Walking Dead» er «Outcast» bare mitt andre forsøk på skrekk-sjangeren, forteller Kirkman til Hollywood Reporter.

- Jeg tror Kyle Barnes er like overbevisende som Rick Grimes, og demonbesettelse er mye skumlere enn zombier, så dette kommer til å bli gøy, sier Kirkman.

Etter en lang budkamp ble det til slutt Cinemax som fikk rettighetene til å lage TV-serie av Kirkmans tegneserie som er planlagt å utkomme i 2014.

- Ingen er trygge Kirkman selv vil for første gang i sin karriere være med på å skrive manus, samt ha rollen som produsent, i tett samarbeid med «The Walking Dead»-produsent David Alpert.

- Det er noen likheter, men forhåpentligvis vil vi dekke ny grunn som gjør dette annerledes enn «The Walking Dead». Dette kommer til å bli en stor, episk historie med mange karakterer og vi vil mest sannsynlig miste en del av dem underveis, forteller Kirkman, og legger til:

- Jeg vet ikke om det vil bli like blodig som «The Walking Dead» har vist seg å bli, men det er definitivt et element av at «ingen er trygge».

I tillegg til seersuksessen «The Walking Dead» og den kommende serien «Outcast», jobber Kirkman for tiden også med to andre TV-prosjekter. En spinoff til «The Walking Dead» som etter planen skal komme ut i 2015, og i fjor solgte han rettighetene til tegneserien «Thief of Thieves».

ZOMBIE-SUKSESS: Tegneserieskaper Robert Kirkman ble verdenskjent for å ha laget suksesserien «The Walking Dead». Foto: Scanpix
ZOMBIE-SUKSESS: Tegneserieskaper Robert Kirkman ble verdenskjent for å ha laget suksesserien «The Walking Dead». Foto: Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer