Fram fra glemselen

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er flott at «Grease» relanseres, men den har egentlig aldri vært borte. Grease har vært populær siden vi laget den for tjue år siden, sier Olivia Newton-John. Det samme har definitivt ikke vært tilfelle for henne.

MEN NÅ FÅR HOVEDROLLEINNEHAVEREN fra musikalklassikeren oppmerksomhet så det holder. For i disse dager relanseres Grease over hele verden - på norske kinoer kan du se den fra og med neste fredag. I filmen spiller Olivia Newton-John Sandy, en søt og tekkelig highschool-jente med blonde musefletter og pastellfarget foldeskjørt. Sånn er Sandy, helt til hun møter Danny Zuko, spilt av John Travolta. Danny tilhører et annet sosialt lag i 50-åras USA; han er kul, henger rundt med gutta, røyker, går i skinnjakke, hører på rock og har Elvis-sleik.

- Grease er en tidløs film. Det har vært konstant populær i tjue år og jeg tror det har å gjøre med tidsepoken. 50-tallet hadde en naiv kvalitet ved seg- alt var veldig hyggelig og uskyldig, sier Olivia Newton-John.

- Men Grease er ikke bare uskyldig?

- Nei, den er litt rå også. Jeg innrømmer det. Men jeg tenkte aldri på det før datteren min begynte å se filmen. Hun er 12, og når jeg ser den sammen med henne blir jeg litt flau og lurer på om det er så lurt at hun ser den.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer