Valgboden

- Fram med boksehanskene

Dagbladet går i ringen med partiledere og politikere på Løvebakken fram mot valget.

STORTINGSVALGET 2021: Dagbladets Martine Aurdal, Steinar Suvatne og Tanja Wibe-Lund er sentrale i sendingene fra Dagbladets valgbod foran Stortinget. - Vi skal ta seerne gjennom alt som skjer, med tall, prognoser, taler, hendelser fra valgvakene og siste nytt - helt til siste stemme er talt og resultatet er klart, lover triokaen .Foto: Lars Eivind Bones
STORTINGSVALGET 2021: Dagbladets Martine Aurdal, Steinar Suvatne og Tanja Wibe-Lund er sentrale i sendingene fra Dagbladets valgbod foran Stortinget. - Vi skal ta seerne gjennom alt som skjer, med tall, prognoser, taler, hendelser fra valgvakene og siste nytt - helt til siste stemme er talt og resultatet er klart, lover triokaen .Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Suksessen fortsetter. Ved en håndfull ganger tidligere har Dagbladet invitert politikere og folk flest til møte og diskusjon på plassen foran Stortinget.

Årets programleder blir politisk journalist og leder av politisk avdeling i Dagbladet, Steinar Suvatne. Han følger derfor i sporene til Oddvar Stenstrøm som ledet sendingene under kommunevalget i 2019.

Lover tøyt tempo

- Fram med boksehanskene. Valgboden er landets fremste arena for spiss politisk debatt og klare svar, sier politiske journalist Steinar Suvatne, reportasjeleder for politisk avdeling i Dagbladet.

Dette er femte valget på rappen hvor Dagbladet slår på stortromma og byr politikereliten opp til journalistisk dans fra Eidsvolls plass.

- Her danses det ingen seig vals, men heller en rask rumba med kjappe vendinger og høyt tempo, sier Suvatne, som lover politisk trøkk og svar på tiltale.

Ikke tåkeprat og pølsevev

Når politikerne kommer til Dagbladets valgbod møter de en nulltoleranse for tåkeprat, pølsevev og tomme ord.

- Intetsigende tomprat aksepterer vi ikke, rett og slett, sier Suvatne, og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer