Frank Kjosås

Frank Kjosås' nye rolle: Vil ha fri fra å prestere beinhardt på scenen

Etter å ha blottlagt sjela si på scenen i tolv år, er Kjosås klar for en pause.

TEATERMARATON: Frank Kjosås har spilt 184 forestillinger med «Book of Mormon». Og flere skal det bli. - Jeg har jobbet i tolv år, og har jobbet dobbelt og trippelt nesten alle åra. Etter «Book of Mormon» kan det hende jeg tar meg en liten pause fra scenen, sier Kjosås. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
TEATERMARATON: Frank Kjosås har spilt 184 forestillinger med «Book of Mormon». Og flere skal det bli. - Jeg har jobbet i tolv år, og har jobbet dobbelt og trippelt nesten alle åra. Etter «Book of Mormon» kan det hende jeg tar meg en liten pause fra scenen, sier Kjosås. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg har lyst til å ha fri fra det å måtte prestere så beinhardt hver kveld, kjenner jeg.

Frank Kjosås (37) er rød i kinnene når han kommer inn i restauranten på Det Norske Teatret. Skuespilleren har forsovet seg og mistet bussen, og nå tørker han panna med en serviett.

Teatret i Oslo sentrum har vært Kjosås' faste arbeidsgiver siden 2006, da han gikk ut av Teaterhøgskolen. Han har hatt roller i storsatsinger som «Hamlet», «Jesus Christ Superstar» og «Evita».

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer