Frankrikes førstedame topper salgslistene

Popplata hennes solgte bedre enn Coldplay.

(Dagbladet.no): Frankrikes førstedame er også først når det gjelder platesalg, skriver nyhetsbyrået Reuters.

Albumet «Comme si de rien n’était» («As if nothing had happened») har i løpet av sin første uke i salgshyllene toppet salgslistene for popplater i Frankrike.

SNEP, organisasjonen som har oversikt over platesalg i Frankrike, opplyser at Bruni-Sarkozy slo salgstallene til det britiske bandet Coldplays album, «Viva la Vida», den første salgsuka. SNEP kunngjorde imidlertid ikke nøyaktige salgstall.

Carla Bruni-Sarkozy har fått stor oppmerksomhet for albumet sitt fordi det er det første hun utgir etter at hun giftet seg med president Nicolas Sarkozy i februar i år.

Albumet fikk terningkast fire av Dagbladets anmelder. 

Bruni-Sarkozy sier hun skrev tekstene til plata delvis før hun møtte Sarkozy, og delvis etter de to forelsket seg i hverandre. Dette har ført til at fransk media har gransket sangene nøye, i håp om å kunne avsløre detaljer fra presidentens kjærlighetsliv.

PRESIDENT OG FØRSTEDAME: Carla Bruni-Sarkozy fikk mye oppmerksomhet da hun giftet seg med Frankrikes president. Foto: STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / SCANPIX
PRESIDENT OG FØRSTEDAME: Carla Bruni-Sarkozy fikk mye oppmerksomhet da hun giftet seg med Frankrikes president. Foto: STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / SCANPIX Vis mer
Frankrikes førstedame topper salgslistene
TOPPER LISTENE: Albumet «Comme si de rien n’était» solgte best av alle album i Frankrike den første uka det var til salgs.
STOR DAG: Carla Bruni-Sarkozy i intervju med fransk TV dagen albumet ble sluppet.