Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Fransk flørt

Og det hisser garantert opp amerikanerne.

Dixie Chicks fikk alvorlige problemer i USA da de kritiserte president George W. Bush. Sinnene ble satt så i kok at de fikk drapstrusler.

Nå lefler Madonna med de samme kreftene når hun takker franskmennene for deres motstand mot krigen i Irak.

På en privat opptreden for en radiostasjon i Paris benyttet hun sjansen til å takke alle franskmenn for å forsøke å stikke kjepper i hjulene for den amerikanske krigføringen i Irak.

Forholdet mellom USA og Frankrike har kjølnet på vei mot frysepunktet etter franskmennenes vetotrusler og opptredener i FNs Sikkerhetsråd før Bush bestemte seg for å kaste regimet i Bagdad. Madonnas ord gjør neppe klimaet mildere.

Det var bare 200 gjester som fikk med seg forestillingen, men radiostasjonen kringkastet selvfølgelig den eksklusive konserten. Dermed ble kontroversen spredt til flere enn Madonna kanskje kunne tenke seg.

Hvis hun da ikke går med flytteplaner. Etter det mislykkede oppholdet i London kan ferden gå til Frankrike. I hvert fall avsluttet hun intimkonserten i Paris med å fortelle tilhørerne hvor mye hun følte seg hjemme i Frankrike.

KONTROVERSIELL: Madonna hisser garantert opp amerikanere med utspillet i Frankrike.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media