Fransk heksekunst

Underholdende oppfølger til dem som fikk smaken på magisk sjokolade.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BOK: Joanne Harris’ bok, og den etterfølgende Hollywood-filmen «Chocolate» med Juliette Binoche og Johnny Depp, ble en gigantsuksess. Den handlet om Vianne Rocher som drev et sjokoladeutsalg med den mest forførende sjokolade skapt ved hjelp av magi. «Lollipop-skoene» er en frittstående oppfølger. Også den er god og magisk underholdning, og helt sikkert allerede planlagt for lerretet.

Vianne og den nå 11 år gamle datteren Anouc har flyttet til Paris. Vianne har fått enda et lite farløst barn, den underlige kattejenta Rosetta, som verken snakker eller går. Vianne har bestemt seg for å undertrykke sine magiske krefter, og tvinger sin heksebegavede datter til det samme. Hun driver med lite hell et konfektutsalg og står i ferd med å gifte seg med en aldeles alminnelig og litt selvgod rik mann, som kan gi den lille familien trygghet.

Så skjer det som skjer i eventyrene. Den onde heksa dukker opp. Her i skikkelse av vakre Zozie de L’Alba, som har noen fantastiske lollipopfargede sko. Zozie innynder seg hos den lille familien, og får ved hjelp heksekunster dreisen på sjokoladeutsalget. Men i virkeligheten er onde Zozie ute etter å stjele Viannes identitet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer