Seksuell trakassering

Fransk TV-stunt provoserer: Kysset modell på brystene

Modellen Soraya sa nei til å kysse mann på leppene. Da bøyde han seg ned og kysset brystene hennes. 

KLAGESTORM: Under en direktesending på TV-kanalen C8 endte deltaker Jean-Michel Maire opp med å kysse modellen Soraya. Det har ført til kraftige reaksjoner. Video: C8 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Et opptrinn på den franske TV-kanalen C8 TV har fått seere til å rase.

Det var under en 35 timer lang direktesending at programleder Cyril Hanouna arrangerte en konkurranse som parodierte det brutale ranet Kim Kardashian opplevde for to uker siden.

Ifølge Mirror hadde modellen Soraya rollen som Kardashian. Under konkurransen lå hun fastbundet i et badekar, før hun ble «reddet» av deltakeren Jean-Michel Maire, som hadde rollen som låsesmed.

Sier nei

Deretter foreslo programleder Hanouna at Soraya burde gi Maire et kyss som takk for at han hadde «reddet» henne.

I videoklippet fra sendinga sier modellen tydelig «nei» og rister på hodet, men går etter noe overtalelse med på å bli kysset på kinnet.

Når Maire så lener seg mot henne for å plante kysset, vender hun kinnet mot ham - før Maire så bøyer seg ned og kysser henne på brystene.

«Nei betyr nei»

Ifølge Mirror har innslaget avfødt over 250 klager til The Superior Council of Audiovisual, en fransk organisasjon som regulerer TV og radio.

I tillegg er det mange som har uttrykt sine reaksjoner i sosiale medier. Blant annet har den franske likestillingsministeren Laurence Rossignol kommentert saken på Twitter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer