«Frasier» kommer tilbake

Over 15 år etter sist gang suksesserien gikk på skjermen.

RETURNERER: Kelsey Grammer (i midten) er tilbake som «Frasier» i en ny TV-serie bestilt av strømmetjenesten Paramount Plus. Her er han og flere av medskuespillerne på Emmy-utdelingen i 1998. Foto: Eric Charbonneau / Berliner Studio / NTB
RETURNERER: Kelsey Grammer (i midten) er tilbake som «Frasier» i en ny TV-serie bestilt av strømmetjenesten Paramount Plus. Her er han og flere av medskuespillerne på Emmy-utdelingen i 1998. Foto: Eric Charbonneau / Berliner Studio / NTB Vis mer
Publisert

Den ikoniske sitcomkarakteren «Frasier» kommer tilbake etter over 15 år av skjermen.

Det er strømmetjenesten Paramount Plus som annonserte tittelkarakteren Frasier Cranes tilbakekomst under en pressekonferanse onsdag, skriver bransjenettstedet Variety.

Karakteren er en av de mest seiglivede og ikoniske i det amerikanske humoruniverset, og var sentral også i seriene «Cheers» og «Wings», i tillegg til tittelprogrammet «Frasier».

Også denne gang er det Kelsey Grammer som skal gestalte rollen som psykiateren Frasier. Serien og hovedrollen vant i sin tid en rekke priser og er sett på som en av de mest suksessfulle i sjangeren.

Det er ukjent når den nye serien blir å se på skjermen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer