«Sex and the city» - «And just like that»

Fraskriver seg ansvar etter sjokkvending

Etter en sjokkerende utvikling i «Sex and the city»-oppfølgeren «And just like that», tar nå sykkelprodusenten Peloton seg selv i forsvar. Spoileradvarsel: En sentral spoiler fra den nye serien kommer under.

COMEBACK: 17 år etter at «Sex and the City» tok slutt, er Carrie, Miranda, Charlotte og Samantha tilbake på skjermen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

OBS: Spoileradvarsel!

Denne uka var det endelig klart for det mange «Sex and the city»-fans over hele verden har ventet på. Den nye oppfølgeren «And just like that» hadde premiere fredag på strømmetjenesten HBO Max, og allerede i første episode skjedde en sjokkerende hendelse.

Carrie Bradshaws store kjærlighet John «Mr. Big» Preston får et hjerteinfarkt, og dør i Bradshaws armer i første episode. I andre episode planlegges begravelsen, skrev svenske Expressen torsdag.

Fraskriver seg ansvar

«Mr. Big» dør like etter han syklet med en spinningsykkel av merket Peloton. Etter episoden har sykkelprodusenten sett seg nødt til å gå ut med en pressemelding der de fraskriver seg ansvaret for at «Mr. Big» døde.

Dr. Suzanne Steinbaum i Peloton sier spinningsykkelen «Mr. Big» brukte ikke har sammenheng med dødsfallet, og legger i stedet skyld på «Mr. Big»s livsstil, skriver LA Times.

- «Mr. Big» levde det mange vil kalle en overdådig livsstil - inkludert drinker, sigarer og store biffer - og hadde en stor risiko ved at han hadde en tidligere hjerteepisode i sesong seks, sier Steibaum til LA Times.

Lei seg for hans død

Steinbaum kommer også med sin egen teori om hvorfor «Mr. Big» fikk hjerteinfarkt. Hun mener livsstilen og kanskje til og med familiehistorien hans kan ha bidratt til hans død.

- Å trene på Peloton-sykkel kan kanskje ha hjulpet med å forsinke hjerteinfarktet, sier Steinbaum.

Hun påpeker også at hun, i likhet med mange andre er lei seg for nyheten om at «Mr. Big» døde i serien.

Ikke første gang

Det er ikke første gang Peloton er i hardt vær. I mai meldte det amerikanske forbrukertilsynet (CPSC) at den svært populære tredemølla Peloton Tread+/Tread skulle trekkes fra markedet.

Det skjedde etter 70 rapporterte «hendelser» med tredemølla, deriblant et barnedødsfall. Barn og dyr kan nemlig bli trukket inn under maskinen av beltet.

Tilbaketrekkingen av tredemølla skjedde etter store uenigheter mellom CPSC og Peloton. Førstnevnte mente tredemølla utgjorde en stor risiko for barn spesielt.

Peloton mente derimot at tredemølla var sikker, så lenge instruksjonene ble fulgt. Til slutt ble de enige med CPSC om at tilbaketrekkingen skulle gjennomføres.

Flere kjente returnerer

Serien «And just like that» vil ta for seg reisen til rollefigurene Carrie, Miranda og Charlotte fra «den kompliserte virkeligheten og vennskapet deres i 30-åra, til en enda mer komplisert hverdag i 50-åra», skriver Deadline.

Flere av de kjente skuespillerne er tilbake i rollene i oppfølgeren, blant dem Sarah Jessica Parker, Kristin Davis og Cynthia Nixon.

En som ikke blir en del av oppfølgeren er Kim Cattrall i rollen som Samantha. Tidligere i år ble det første bildet fra oppfølgeren sluppet, og da uten at Cattrall var med på bildet.

Seinere har det blitt bekreftet at Kim Cattrall ikke vil returnere i «And just like that».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer