Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Frastjålet telefon i kyllingdrakt under NRK-program

Løp fra intervju på direkten.

DRAMATISK KYLLINGSTUNT: Andreas Lycke - fysioterapeut, personlig trener, ernæringskonsulent og instruktør i mindfulness - benytter gjerne utradisjonelle kostymer for å få folk i aktivitet. Dette var bakgrunnen for innslaget i dagens Nitimen-sending. Foto: Andreas Lycke / Lyckelivet
DRAMATISK KYLLINGSTUNT: Andreas Lycke - fysioterapeut, personlig trener, ernæringskonsulent og instruktør i mindfulness - benytter gjerne utradisjonelle kostymer for å få folk i aktivitet. Dette var bakgrunnen for innslaget i dagens Nitimen-sending. Foto: Andreas Lycke / Lyckelivet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det som skulle være et humoristisk innslag på dagens «Nitimen» på P1, fikk en dramatisk tvist.

Andreas Lycke, fysioterapeut, personlig trener, ernæringskonsulent og instruktør i mindfulness, er blant annet kjent for å ta på seg kyllingdrakt og posere i naturen.

Han var invitert til «Nitimen» for å inspirere folk til å bevege seg ved bruk av dyrekostymer og dyrebevegelser. 

Hør innslaget i NRKs spiller her.

Tilfeldige folk i kostymer Lycke og P1s utegående reporter, Øyvind Bækkevold, hadde funnet tilfeldige forbipasserende, og alle sto med kostymene klare på Nationaltheatret midt i Oslo da innslaget ble mer dramatisk enn ventet.

Under direktesendinga oppdaget Andreas Lycke plutselig at en mann rotet rundt i en av posene hans.

- Jeg så at han så på flaska mi, og tenkte at han kanskje var ute etter pant. Men i pausen oppdaget jeg at han hadde stukket av med flere av tingene mine, forteller Lycke til Dagbladet.

Lycke tok beina fatt og løp etter mannen, men den frekke tyven hadde kommet så langt unna, at fysioterapeuten ikke fant han igjen.

Mannen stakk av med Lyckes to uker gamle mobiltelefon, samt flere bankkort.

Et annerledes innslag Reporter Øyvind Bækkevold forteller at innslaget ble veldig annerledes enn planlagt under alle tumultene.

OVERRASKET: Reporter Øyvind Bækkevold forteller at innslaget ble veldig annerledes enn planlagt under alle tumultene. Foto: Privat
OVERRASKET: Reporter Øyvind Bækkevold forteller at innslaget ble veldig annerledes enn planlagt under alle tumultene. Foto: Privat Vis mer

- Vi skulle lage et humorinnslag og hadde samlet fire jenter med hareører. Men så løper Lycke plutselig av gårde i pausen. Da vi var på lufta igjen, måtte jeg bare si: «Lykken står ikke oss bi her». Jeg var veldig usikker på hvordan innslag vi skulle lage, forteller Bækkevold og legger til:

- Men Lycke kom løpende tilbake, og vi gjennomførte dyrebevegelsene. Han tok det veldig bra.

Fysioterapeuten leter nå etter mobiltelefonen sin via appen «Find my iPhone» og har sperret alle kort, men tar hendelsen med ro.

- Det ble en stressfaktor og jeg tenker det var veldig uflaks, sier Lycke selv og legger til:

- Men det er tross alt bare en mobiltelefon og materielle ting. Det er irriterende, men jeg var innstilt på å komme tilbake for å vise viktigheten av variert bevegelse i hverdagen.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart