FRE_20

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

FAST SEVEN-INVENTAR: Til jul ønsker hun seg en t-skjorte med påskriften «More cowbell». I mellomtiden funker paljettkjole og knallrøde støvletter fint.

KOMPIS

JOACHIM:– Vi møttes på Brenneriet i Lillehammer da OL-rusen var i ferd med å legge seg. De spilte DumDum Boys på anlegget, og Joachim hadde på seg polvotter inne. Vi har holdt sammen i tykt og tynt siden. Selv om jeg er en bondetamp fra Brøtten og han er en vestkantsgutt fra Smestad, er vi på nett. Han spiller gitar i Seven, og jeg er fast inventar i øvingslokalet. GUNS’N’ROSES-CD:– «Appetite for destruction» var med på å prege oppveksten min. Jeg lurte på om jeg var rocker, synther, eller om jeg skulle sitte hjemme og høre på ballader. Da denne kom, falt bitene på plass. Jeg sliter fortsatt med å bestemme meg om det er denne eller Highway to Hell med AC/DC som er verdens beste rockeplate. Det står respekt av å lage en helstøpt plate som holder seg 20 år etter. Jeg liker at den er så slitt. Du ser at denne har vært ute en vinternatt før. BURLESK-HATT:– Jeg er fascinert av både pin up-damer og Dynastiet. Det er kult å ta den helt ut og ta på seg en hatt med nettingslør. Men jeg ville ikke brukt den til lakkstøvler og miniskjørt. Jeg kombinerer den heller med jeans eller lignende, for å tone det litt ned. Nordmenn er ikke så flinke til å pynte seg, de bør dra på litt mer. Flere hatter med nettingslør til folket! BETTY PAGE-VESKE: – Denne er en gave fra bestevenninnen min, det gjør jo så klart at jeg er veldig glad i den. I tillegg har jeg sansen for Pin up-stilen til folk som Betty Page og Dita Von Teese. Jeg får ikke umiddelbart lyst til å kle av meg og sette meg i et martiniglass. Men man kan hente litt inspirasjon fra stilen, selv om jeg ikke går ut i nettingstrømper og gymdrakt. KISS-T-SKJORTE: – Dette var mitt første eBay-kjøp, så den markerer starten på en epoke i livet mitt. Kiss er ett av yndlingsbandene mine, jeg har mye kjærlighet for dem. Og så liker jeg kombinasjonen av den maskuline logoen og det svarte stoffet med de mer feminine diamantene på t-skjorta. Jeg samler på band-trøyer, men bare med band som betyr noe for meg. Jeg går ikke i t-skjorter med bandlogoer jeg ikke har noe forhold til. Ikke det at jeg skal dømme dem som gjør det, altså. Folk får gå med hva de vil. CHANEL-KJEDE: – Dette er det fineste jeg eier. Jeg hadde ønsket meg det lenge, men fant det ikke i Norge. Da jeg fikk det av samboeren min, holdt jeg på å dø. Jeg fikk pustebesvær og klarte nesten ikke å takke. Han har fått mye goodwill på grunn av det kjedet. Hver gang jeg vil kjefte på ham, stopper jeg opp og tenker: «nei, han ga meg jo Chanel»!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer