<strong>I GODSTOLEN:</strong> Gunnar Stålsett flyttet inn i huset på Røa i Oslo i 1977. Statuen av feminist, menneskerettighetsforkjemper og presidentfrue Eleanor Roosevelt er en gave fra barnebarnet hennes. Foto: ANITA ARNTZEN
I GODSTOLEN: Gunnar Stålsett flyttet inn i huset på Røa i Oslo i 1977. Statuen av feminist, menneskerettighetsforkjemper og presidentfrue Eleanor Roosevelt er en gave fra barnebarnet hennes. Foto: ANITA ARNTZEN Vis mer

Fred å få

Tidligere biskop Gunnar Stålsett (80) fronter fred og menneskerettigheter verden over. Her hjemme gjør han sitt for å stoppe tiggeforbud og en «hard og ufølsom» asylpolitikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Stålsett avslører at han hadde en finger med i spillet da Senterpartiet trakk sin støtte til regjeringens forslag om tiggerforbud.

- Noen ganger er jeg nødt til å ringe eller sende en sms. Sist i tiggersaken, forbudet var helt nødvendig å få satt en stopper for. Både fordi det ville vært uetisk, og fordi det ville blitt en belastning for Norge internasjonalt. Jeg var en av mange som tok kontakt i den saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer