Seertall «Nytt på Nytt»

Fredag ble det kjent at Jon Almaas forlater «Nytt på Nytt». Det samlet over én million seere

- Det er sesongens beste seertall, og bare et bevis på at programmet er en påle innen norsk TV.

HØYE SEERTALL: Nyheten om at Jon Almaas forlater det populære fredagsprogrammet «Nytt på Nytt», kan være en av grunnene til at over én million så fredagens sending.   Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
HØYE SEERTALL: Nyheten om at Jon Almaas forlater det populære fredagsprogrammet «Nytt på Nytt», kan være en av grunnene til at over én million så fredagens sending.   Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Over en million TV-seere så fredagens utgave av «Nytt på Nytt» på NRK 1, det er sesongens beste tall, forteller Christian Tolonen, analysesjef i NRK:

Seertallet kan kanskje ha hatt noe med den store nyheten som sprakk fredag, da det ble kjent at Jon Almaas gir seg som makker i det populære programmet, 17 år etter premieren i 1999.

Det er Bård Tufte Johansen som skal ta over sjefsstolen etter Almaas.

Sesongens beste tall

«Nytt på Nytt» hadde ifølge Tolonen, enda flere seere i vintersesongen, men de er svært fornøyd med fredagens seertall. Om det har noe med Jon Almaas «Nytt på Nytt»-exit, synes han det er vanskelig å si.

- Man vet jo aldri med sånne ting, og «Nytt på Nytt» er jo et populært program, åkke som, men man kan jo selvfølgelig spekulerer i om nyhetene om Jon gjorde at enda flere så fredagens sending.

Tolonen forteller at det ofte er spesielle hendelser som får høynet seertallene, som da Anne-Kat. Hærland ble tatt for fyllekjøring i 2004, noe som første til det høyeste seertallet for «Nytt på Nytt» noen gang.

- Ellers ser jo folk mer TV når det er vinter, men jeg tror helst det mer er en bekreftelse på at «Nytt på Nytt» er en påle innen norsk TV.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer