Freddy dos Santos klar for ny runde med «Amazing Race»

Der møter den tidligere Våleranga-spilleren Lillestrøm-supporterene Milorad og Dario Dunderovic.

UT I VERDEN: I dag legger Milorad og Dario Dunderovic sammen med ni andre «Amazing Race»-par og programleder Freddy dos Santos ut på en reise som tar dem verden rundt. - Vi håper på finaleplass, sier far og sønn - men siden de er Lillestrøm-supporter, truer den tidligere Vålerenga-spilleren med strafferunder. Foto: Anders Grønneberg
UT I VERDEN: I dag legger Milorad og Dario Dunderovic sammen med ni andre «Amazing Race»-par og programleder Freddy dos Santos ut på en reise som tar dem verden rundt. - Vi håper på finaleplass, sier far og sønn - men siden de er Lillestrøm-supporter, truer den tidligere Vålerenga-spilleren med strafferunder. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De flyktet fra krigen på Balkan for 20 år siden. Far og sønn Milorad (59) og Dario Dunderovic (22) var uten pass i sju år.

Nåer de klare til å ta igjen det tapte.

Passet på plass - Vi elsker å reise. Bruker heller penger på det enn på bil, klær og oppussing av kjøkken, sier Milorad Dunderovic.

De kom som flyktninger fra Sarajevo i 1992, og det skulle gå sju år før norske myndigheter ga familien statsborgerskap og pass.

- Vi er takknemlig for at vi kom til Norge. Vi ble godt tatt imot og er vel integrert. Vi kjenner serien godt fra norsk og amerikansk tv. På hele 90-tallet var vi uten pass og kunne ikke reise - og vi som elsker det, sier far Dunderovic. Ut i verden I dag gikk startskuddet for den andre utgaven av «Amazing Race» på TV2. Ti par med ulike relasjoner skal konkurrere mot hverandre. De skal ut i verden, men hvor vet de ikke. Underveis må de løse problemer og finne fram - og det med minimalt av penger.

Opptakene skal gå i nesten fire uker, og underveis faller et og et par fra. Vinneren kan regne med millionpremie og noen reiseopplevelser rikere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer