Fredrik Skavlan gir seg

Talkshowprofilen legger opp etter 25 år, melder Skavlan selv på Facebook.

HØYDEPUNKT: Svært mange kjente mennesker har vært innom «Skavlan»-settet. Her får Erna Solberg nærkontakt med en boa constrictor. Video: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Til høsten er det 25 år siden jeg debuterte som talkshow-vert i Norge, og fra og med 2009 har jeg fått dele utallige minner med trofaste seere både i Norge, Sverige og Finland. Men alt har sin tid, også det som ble Nordens største talkshow. Tidligere i år informerte jeg SVT, TV2 og YLE om at neste sesong med «Skavlan» blir den siste, skriver den kjente journalisten.

Det var TV 2 som først omtalte at Skavlan gir seg. Ifølge kanalen har talkshowverten hatt pappapermisjon den siste tida. Svenske Carina Bergfeldt har derfor fungert som programleder.

SVT melder at høstens «Skavlan»-sesong blir 54-åringens siste. Våren 2022 vender Bergfeldt tilbake som programleder på fast basis.

Har trua på vikaren

Fredrik Skavlan har ikke selv besvart Dagbladets henvendelser. Produksjonsselskapet bak programmet, Monkberry, ønsker ikke å utdype exiten.

- Fredrik har sagt det han har tenkt å si i denne omgang, vi skal tross alt lage 12 programmer til høsten. Som Fredrik sier i intervjuet med tv2.no så var beslutningen om å slutte helt og holdent hans, sier daglig leder i Monkberry, Marianne Torp Kierulf til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer