Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Freestylespacefunk»

D.D.E.s ukjente teknofetter Rune Brøndbo med kunstnernavnet «Sternklang» er ute med «Freestylespacefunk» - en samling delikat og sexy drum&bass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sternklang er vår ferske og friske mester i moderne rytmer, og et etterlengtet bevis på at det produseres klubbmusikk av høy kvalitet her hjemme.

«Freestylespacefunk» kan passe bra som inngangsbillett for musikkinteresserte som ikke har fått foten for drum&bass-rytmene ennå.

Hiphop

Her er det ingen harde kanter eller noe som er skummelt for øret. Likevel låter det tøft, inntrengende og moderne. «Freestylespacefunk» har en fredelig, melodiøs og delikat atmosfære. Tverrfløyte, skjeve orgelakkorder, coole hiphopelementer og lyden av eksotiske strengeinstrumenter gir stemning til albumet. Dette skaper til sammen en akkurat passe eksotisk, men likevel tilgjengelig, dose elektronisk musikk.

360 grader

Sternklang er Rune Brøndbos enmannsprosjekt og debutplate. Brøndbo har vist at han har selvtillit og nesten 360 graders synsvinkel når han har hentet elementer til albumet. Vi har all grunn til å glede oss over kommende norske utgivelser innen samme sjanger, om dette er et riktig signal på hva som rører seg blant våre elektroniske artister.