Frekk som faen

Monotont og heseblesende privat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Smella går på høygir når kjeftesmella Anne-Kat. Hærland nå debuterer som sceneartist. Går og går og går, det står ikke på verbal-akrobatikken når TV-kjendisen går i stå som standup. Når Anne-Kat. Hærland er på frifot og på sitt beste, spinner hun lekent og ikke sjeldent elegant spissete kommentarer ut av en usannsynlig kombinasjon av absurde assosiasjoner og praktisk snusfornuft.

Da blir kjeftesmella uforutsigbar, og da først slår hun til så det suser i salen.

Det hender det skjer på Smuget, men det er såpass sjelden at du får god tid til å studere hva som mangler mens hun drikker veldig mye vann og røyker mange sigaretter.

Ut på dato

En ting er at både nyhetens interesse og sjokkeffekten for lengst er gått ut på dato når hun for n-te gang proklamerer: «Ja, jeg har ligget med Ari Behn!», men det begynner tydeligvis å bli slitsomt å toppe sine egne orale vulgarismer.

Hva slår f.eks. kveldens høydepunkt: «Jeg hadde sagt ja til oralsex med Rosemarie Köhn for 100000 kroner. Klart det!»

Uten praktiske scenefaglige forutsetninger eller kompetanse blir Anne-Kat. Hærlands egotripp en privat ekstremsport hvor det gjelder å overgå seg selv. For uten motspill og motforestillinger i Thomas Giertsens manglende regikorrektiv, får hun ingen nye utfordringer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer