Frekt reklamekupp i Idol-finalen

Se og Hør delte ut plakater, men det er Her og Nå som har sponset Idol.

(Dagbladet.no): To timer før Idol-finalen i Oslo Spektrum sendte kjendisbladet Se og Hør ut flere team med mennesker som delte ut store plakater med bilde av finalistene Tone og Jorun.

På plakatene lyste Se og Hørs egen logo. Konkurrenten Her og Nå har betalt store pengesummer for å sponse Idol.

- Hva synes du om Se og Hørs reklamekupp, sjefredaktør Rino Rådahl i Her og Nå?

- Jeg visste ikke om dette før du fortalte meg det. Utover det har jeg ingen kommentar, sier Rådahl.

- Ser dere med blide øyne på det Se og Hør har gjort?

- Som sagt, dette vil jeg overhode ikke kommentere.

Fjernet plakatutdelere

40 minutter før showet skulle begynne, ble teamene fra Se og Hør bortvist fra området rundt Oslo Spektrum. Da hadde de delt ut tusenvis av plakater allerede i nesten to timer.

DELES UT: Se og Hør delte ut plakater med Jorun på den ene siden og Tone på den andre utenfor Oslo Spektrum. Konkurrenten Her og Nå er sponsor for Idol-finalen. Foto: Eirik Helland Urke
DELES UT: Se og Hør delte ut plakater med Jorun på den ene siden og Tone på den andre utenfor Oslo Spektrum. Konkurrenten Her og Nå er sponsor for Idol-finalen. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer

Heller ikke TV 2 vil kommentere reklamestuntet til Se og Hør noe særlig.

- Vi er blitt kjent med dette og kommer til å be alle i salen om bare å vise frem sine egenproduserte plakater under sending, sa Idol-talsmann Bjarne Laastad i TV 2 til Dagbladet.no før sendingen begynte.

OK JORUN-PLAKAT: Mange fans har laget egne plakater for å støtte sin favoritt.
GLEDER SEG: Anette (7) og bestemor Svanhild Mikalsen fra Meløy i Nordland har reist til Oslo for å se Idol-finalen. Anette har fått plakat av Se og Hør.
OK TONE-PLAKAT: TV 2 sier de vil oppfordre folk til å bare vise sine hjemmelagde plakater i salen under sending. Her er godtatte Tone-plakater.