Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Fremdeles liv

Dagbladet har testet Zelda Oracle of Ages/Oracle of Seasons til Game Boy Advance.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

At man skal være forsiktig med å avskrive spillmaskiner som utgått på dato, er dette spillet en påminnelse om. Nå når julen nærmer seg, og både små og store maser om å bytte til Advance-modellen, kommer to svært gode spill til «gamle», gode Gameboy Color.

En skal kanskje være ihuga fan av Zelda-serien for å investere i både «Oracle of Ages» og «Oracle of Seasons». De har mange fellestrekk i oppbygging og utseende- men også tydelige forskjeller.

Grovt sagt er «..Ages» mer rebusbasert, mens du må slåss mer i «..Seasons». Historien? I «..Ages» må Link reise tilbake i tid for å forhindre katastrofe i framtiden, i «..Seasons» må han ordne opp i årstidene som har gått helt bananas etter «årstidsorakelet» er blitt kidnappet.

Spillene scorer ikke så høyt på originalitet. Men store og spekket med detaljer er de. Med spill som dette er det ingen grunn til å oppgradere hardwaren med det aller første.

Hjemmesiden til Zelda

Hele Norges coronakart