Fremtiden er bortkastet

November er den tristeste måneden. Og utroskapsballaden «Throw Away» av Future er forhåpentlig den vondeste låta du hører i høst.

DOBBELTSIDIG: Future på Sirkus under Øyafestivalen 2014. Etter dette har han blitt slem. Foto: Jørgen Kvalsvik / Dagbladet
DOBBELTSIDIG: Future på Sirkus under Øyafestivalen 2014. Etter dette har han blitt slem. Foto: Jørgen Kvalsvik / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Futures «Throw Away» er en ubehagelig låt. Jeg kjenner oppegående mennesker som blir fysisk dårlige av å høre på den, og jeg forstår dem godt. Det handler om utroskap av nedrigste sort, og ingen kommer heldig ut av det, minst av alt Future selv.

Atlanta-rapperen har vært musikkpressens yndling siden han slo igjennom med singelen «Turn On The Lights» fra albumet «Pluto». Der higet han etter å finne den rette jenta, og ba oss skru på lyset så det skulle bli mulig å finne henne. På oppfølgeralbumet «Honest» fra i år hadde han endelig funnet henne, drømmejenta, og han sang om hvordan han ville vise henne frem for hele verden. Hun het Ciara, var popstjerne som ham, og i sommer fødte hun sønnen hans, lille Baby Future. Future var den evige romantiker, gategutten med et hjerte av gull, og vi elsket ham for det.

Men i august, kort tid etter at Future sto på scenen under Øyafestivalen - samme natt dukket han opp på Hanneli Mustapartas Instagram-konto, glisende overskrevs på en sykkel nederst i Markveien - smalt det. Ciara brøt forlovelsen og kastet ham ut. Grunnen var utroskap. Future hadde hatt et forhold til stylisten sin, og Gud vet hvor mange andre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer