Fremtidens stjerner er...

Natalie Portman går av med seiern i dameklassen etter Dagbladet: på nettes diskusjon og avstemming om hvilke unge som blir fremtidens stjerner.

Dagbladet: på nettets lesere har gitt Natalie Portman framtidig stjernestatus etter sin rolle i «Star Wars». Imidlertid er det også fare for at hun ender opp som Carrie Fisher...husket for evig tid som Dronning Amadala, men ikke noe mer. Videre har våre lesere tro på den sexy, men tøffe vampyrdreperen Sarah Michelle Gellar. Spranget fra tv-skjermen til kinolerretet er tøft, men vi er enig med våre lesere om at Sarah kan være fremtidens nye kvinnelige actionheltinne. Mange mener at «Skrik»'s Neve Campbell både ser bra ut og kan spille og det kan jo love godt for fremtiden!

Blant gutta har leserne sansen for lille Elijah Wood som loves en storhetstid som stjerne etter trilogien «Lord of The Rings». Fløtepusen Ryan Phillippe kommer høyt på ønskelisten, Wes Bently etter sin innsats som plaget tenåring i «American Beauty» likeså.

Og disse glemte vi...

Mange mener at Resee Witherspoon («American Psycho»), Liv Tyler («Lord of the Rings»), Hillary Swank («Boy's Don't Cry») og Thandie Newton («M:I-2») burde vært blant stjernekandidatene. Flere navn som blir nevnt er den psykopatiske morderen fra den første «Skrik»-filmen, Skeet Ulrich («Ride with the Devil»), Vin Diesel («Pitch Black»), kjekkasen med de pene øynene, Freddie Prinze Jr.(«Boys and Girls») og talentfulle Jonathan Rhys-Meyers («Velvet Goldmine»).

Hvem som ender som fallert stjerne etter en glitrende ungdoms-karriere er det ingen som har nevnt. Klikk her for å se hvem som var på listen.

SØT:Elijah Wood kan bli superstjerne etter«Lord of the Rings»
DRONNING:Blir Natalie den nye Carrie Fisher?