Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Fresh

Gina G er ei frisk jente, og hun var definitivt høydepunktet under fjorårets EuroSong-finale. Det er likevel et meget begrenset talent hun avslører på debutplata «Fresh».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hadde Gina G lagt for dagen en like frekk og dristig linje på denne plata som det hun gjør på bilder og på album-coveret, ja da kunne det sannelig vært håp for den 26 år gamle jenta. Men kalkulerte og usexy produkt-plater med intetsigende og ganske så stupid dance og pop, det er det sannelig nok av der ute.

Undertegnede har ikke noe imot kommersielle og lettbeinte popskiver. Snarere tvert imot. Men da kan det ikke låte så usjarmerende og hult som på «Fresh». Ikke noe er så komplisert som det enkle, blir det sagt, og det er nok kanskje i denne popmusikkens første læresetning at Gina og hennes håndtlangere svikter fatalt. Det kan nemlig virke som det er lagt ned mer arbeid i coveret på denne plata enn i selve låtmaterialet.

«Ooh Aah...Just A Little Bit» fungerer bra. Et par av de andre låtene er også i nærheten av den fengende øyeblikksdrømmen popmusikk av dette slaget er når det fungerer. Men som helhet gir Gina Gs CD-debut et fryktelig billig og kjedelig inntrykk.

Hele Norges coronakart