Freske fraspark

Bring Me the Horizon viste Hove hvor skapet skal stå.

OVERBEVISENDE:Bring Me the Horizon har knapt nådd myndighetsalder, men spiller som om de var gamle ringrever i bransjen. Foto: Jørgen Brynhildsvoll.
OVERBEVISENDE:Bring Me the Horizon har knapt nådd myndighetsalder, men spiller som om de var gamle ringrever i bransjen. Foto: Jørgen Brynhildsvoll. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TROMØYA (Dagbladet): Årets Hove-overraskelse er en gjeng med tenåringer fra Sheffield ved navn Bring Me the Horizon. Vi har tidligere kommentert at marginale artister og den store hovedscenen ikke er en heldig match, i Bring Me the Horizons tilfelle blir det mer riktig å si at den ble for liten.

PublikumsfrieriDet løser de enkelt ved at de likeså godt tar i bruk den store sletta foran scenen og begynner konserten midt blant sjokkerte publikummere. Derfra og ut er det en ren maktdemonstrasjon hvor alle publikumsfrieriene i boken sitter som støpt.

Allerede i andre låt kommanderer vokalist Oliver Sykes publikum til å gjøre en «wall of death». Lynkurs i metalretorikk: publikum deler seg i to og løper alt de kan inn i hverandre på bandets kommando. Synet er mildt sagt eiendommelig og imponerende.

Skyhøyt energinivåEnerginivået er så høyt at frysningene umiddelbart får nakkehårene til å reise seg, ikke værst med tanke på at det er steikende sol. Gjengen serverer en perfekt legering av death metal, hardcore og streit rock. Komboen er utrolig effektiv og når gutta i tillegg er fantastisk velspillende, må det jo bare gå rett hjem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer