Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Friends»-comeback

«Friends»-gjenforening i mai

HBO bekrefter at «Friends» kommer tilbake.

DE BESTE «FRIENDS»-ØYEBLIKKENE: Det nærmer seg 30 år siden «Friends», eller «Venner for livet» på godt norsk, rullet i gang på amerikanske tv-skjermer. Her er ett av de mest minneverdige klippene fra serien. Video: TVNorge / Warner Vis mer

I dag kom beskjeden alle «Friends»-tilhengere har gått og ventet på i lang tid. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer dukker opp på HBO Max i mai.

Warner Media kaller det en spesialutgave, som skal slippes på kanalen sammen med de 236 episodene av serien som ble spilt inn fra 1994 til 2004.

- Man kan kalle denne «Den der de alle kom sammen igjen», sier innholdssjef Kevin Reilly hos HBO Max i en pressemelding.

- Jeg ble obs på serien da den var under utvikling, og fikk muligheten til å jobbe med den mange år seinere. Det har gledet meg at den har truffet seere i generasjon etter generasjon. Vi tror denne gjenforeningen vil fange stemningen fra serien og føre sammen gamle og nye fans, sier han.

Det har gått rykter om en gjenforening i lang tid, og de skjøt virkelig fart da skuespiller Matthew Perry, som spilte Chandler Bing, twitret «store nyheter på vei» for to uker siden. Også Jennifer Aniston, som spiller Rachel, har hintet om at hun jobber med noe sammen med de tidligere «Friends»-skuespillerne.

- Vi vil gjerne få til noe, men vi vet ikke hva dette «noe» er. Så vi bare prøver. Vi jobber med noe, sa hun da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show» i oktober i fjor.

Da David Schwimmer, som spiller Ross, i fjor ble spurt om en gjenforening, helte han imidlertid kaldt blod årene på fansen.

- Jeg tror bare ikke at det er mulig med tanke på de forskjellige karrierebanene. Jeg tror alle føler det samme. Hvorfor rote til det som føltes som den rette måten å avslutte serien på?

- Jeg vil ikke gjøre noe for pengenes skyld. Det må være fornuftig på en kreativ måte, og ingenting jeg har hørt hittil som har blitt presentert for oss, gir mening, forklarte han.

Så får vi bare håpe at dette ikke blir «Den som fikk tv-seerne til å riste på hodet».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!