«Friends»-comeback

«Friends»-gjenforening i mai

HBO bekrefter at «Friends» kommer tilbake.

DE BESTE «FRIENDS»-ØYEBLIKKENE: Det nærmer seg 30 år siden «Friends», eller «Venner for livet» på godt norsk, rullet i gang på amerikanske tv-skjermer. Her er ett av de mest minneverdige klippene fra serien. Video: TVNorge / Warner Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I dag kom beskjeden alle «Friends»-tilhengere har gått og ventet på i lang tid. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer dukker opp på HBO Max i mai.

Warner Media kaller det en spesialutgave, som skal slippes på kanalen sammen med de 236 episodene av serien som ble spilt inn fra 1994 til 2004.

- Man kan kalle denne «Den der de alle kom sammen igjen», sier innholdssjef Kevin Reilly hos HBO Max i en pressemelding.

- Jeg ble obs på serien da den var under utvikling, og fikk muligheten til å jobbe med den mange år seinere. Det har gledet meg at den har truffet seere i generasjon etter generasjon. Vi tror denne gjenforeningen vil fange stemningen fra serien og føre sammen gamle og nye fans, sier han.

Det har gått rykter om en gjenforening i lang tid, og de skjøt virkelig fart da skuespiller Matthew Perry, som spilte Chandler Bing, twitret «store nyheter på vei» for to uker siden. Også Jennifer Aniston, som spiller Rachel, har hintet om at hun jobber med noe sammen med de tidligere «Friends»-skuespillerne.

- Vi vil gjerne få til noe, men vi vet ikke hva dette «noe» er. Så vi bare prøver. Vi jobber med noe, sa hun da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show» i oktober i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer