Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Friends»-gjengen gjenforenes på tv

Men det er ikke sikkert at alle blir å se i samme rom ...

TILBAKE PÅ SKJERMEN: 12 år etter siste episode av «Friends» rullet over skjermen melder NBC at de seks hovedrolleinnehaverne gjenforenes i en to timer lang spesialsending, for å hylle regissør James Burrows. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE PÅ SKJERMEN: 12 år etter siste episode av «Friends» rullet over skjermen melder NBC at de seks hovedrolleinnehaverne gjenforenes i en to timer lang spesialsending, for å hylle regissør James Burrows. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Er du blant dem som lengter etter å se «Friends»-gjengen tilbake på skjermen?

Da er det bare å slippe jubelen løs.

NBC har nemlig annonsert at alle de seks skuespillerne blir å se i en to timer lang spesialsending på kanalen 21. februar, som skal hylle regissør James Burrows, skriver Entertainment Weekly.

Burrows har regissert en rekke situasjonskomedier, inkludert «Friends», og kan i disse dager krysse tusen tv-episoder av gjøremålslista.

I tillegg til «Friends»-gjengen er det også ventet at skuespillere fra serier som «Cheers», «Mike & Molly» og «The Bob Newhart Show» vil bli å se i sendinga.

Men selv om både Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Courtney Cox, Lisa Kudrow og David Schwimmer har sagt ja til å samles på skjermen igjen, er det ikke sikkert at de blir å se i samme rom.

NBC-sjef Bob Greenblatt sier at de håper at stjernene vil bli å se sammen, men at det er en sjanse for at det ikke vil bli mulig å få alle samlet samtidig.

- Jeg er ikke sikker på at vi kan få det til å skje rent logistisk, sier NBC-sjefen ifølge Entertainment Weekly.

Selv om «Friends» var en gigantisk tv-suksess er det ikke alle som har gjort det like bra i ettertid. Les hvordan det har gått med sekskløveret her.

Første episode av «Friends» ble sendt i 1994. Det ble laget ti sesonger av serien, før siste episode ble sendt i 2004.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Er du gira på en tur ned «memory lane» før du ser gjengen på nytt? Se Dagbladets oversikt over de ti mest minneverdige «Friends»-øyeblikkene her.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media