«Friends»-regissør avslører planen bak Ross og Rachels brudd

Komi-legende åpner opp om hemmelighetene bak «Cheers», «Friends» og «Will & Grace».

EVIG AV OG PÅ: Jennifer Aniston og David Schwimmer spilte ut et turbulent forhold mellom karakterene Rachel og Ross i «Friends». Foto: NTB Scanpix / Corbis
EVIG AV OG PÅ: Jennifer Aniston og David Schwimmer spilte ut et turbulent forhold mellom karakterene Rachel og Ross i «Friends». Foto: NTB Scanpix / Corbis Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Han er ikke et særlig kjent ansikt, men tv-regissør James Burrows har hatt en så sentral rolle i Hollywood at noen av tv-verdenens største stjerner ikke nøler med å stille opp på en hyllest.

Når (nesten) alle stjernene fra komiserier som «Friends»,  «Frasier», «Cheers» og «Will & Grace» gjenforenes på amerikanske tv-skjermer denne helga, er det for å gjøre stas på nettopp Burrows, som har regissert mer enn tusen enkeltepisoder av disse seriene og andre.

I et stort intervju med The Hollywood Reporter letter Burrows nå på sløret om noen av hemmelighetene bak flere av seriene han har jobbet med.

- Måtte bryte «Friends» var gjennom ti sesonger fra 1994 omtrent det mest populære programmet på tv, og Burrows forteller blant annet om hvordan utviklingen i forholdet mellom karakterene Rachel (Jennifer Aniston) og Ross (David Schwimmer) ble lagt opp av folkene bak serien.

Rachel og Ross ble sammen og gjorde det slutt opptil flere ganger i løpet av seriens løp. Mot slutten fikk det evig usikre paret også en datter. I tillegg til å stå bak den aller første episoden av «Friends», regisserte Burrows blant annet episoden der paret tar en skjebnesvanger «pause» i tredje sesong.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer