«Friends»

«Friends»-reunion utsettes

Den nye episoden av suksesserien skulle starte filmingen i år, men har blitt utsatt til 2021.

TILBAKE: I den nye spesialepisoden får seerne et gjensyn med seriens stjerner. Foto: Warner Bros. REUTERS
TILBAKE: I den nye spesialepisoden får seerne et gjensyn med seriens stjerner. Foto: Warner Bros. REUTERS Vis mer
Publisert

Skuespiller Matt Perry (Chandler) bekrefter på Twitter at filmingen av den nye episoden skal starte i mars neste år. Det melder BBC.

– Ser ut som vi har et travelt år foran oss, skriver Perry.

Så langt har tweeten fått over 110 000 likes, og nesten 19 000 kommentarer.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på bildedelingstjenesten. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Utsatt

15 år etter seriens slutt på NBC ble det i februar kjent at den kommer tilbake med en ny spesialepisode.

Variety skrev at stjernene vil motta minst to og en halv million dollar for episoden, som ennå ikke har fått lanseringsdato.

Opprinnelig skulle spesialepisoden blitt spilt inn i august, men coronapandemien gjorde at innspillingen måtte utsettes, skriver BBC.

Mimring

Seriens hovedroller skal være med i episoden, som skal sendes på strømmetjenesten HBO Max. Den vil bestå av mimring og tilbakeblikk til da serien ble sendt. Det vil ikke bli skrevet manus til episoden.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer skal være med, skriver Insider.

I februar ble Cox intervjuet av komiker og youtuber Kevin Nealon. Da sa Cox at hun gledet seg til å spille i episoden.

– Vi har egentlig ikke sittet og snakket sammen og mimret om denne utrolige opplevelsen vi hadde. Det kommer til å bli fantastisk, sier Cox i videoen til Nealon.

Slutt etter ti sesonger

Serien gikk på TV-kanalen NBC fra 1994 til 2004. Siste episode ble sett av 52,5 millioner seere i USA, og ble den mest sette TV-episoden på 2000-tallet, skriver BBC.

På filmdatabasen IMDb er serien rangert med 8,9 stjerner av nesten 800 000 brukere.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer