Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Friends-stjerne saksøker Celebrity Skin

Jennifer Aniston har saksøkt et kjent amerikansk magasin som trykket bilder av henne i bare bikinitrusa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Friends-stjernen Jennifer Aniston - som for noen år siden lot seg avbilde svært så lettkledt på forsida av Rolling Stone - går nå til rettsak mot bladet Celebrity Skin, skriver Mr. Showbiz.

Grunnen er at bladet publiserte bilder av Jennifer mens hun solte seg, kun iført den nedre delen av sin bikini.

Jennifer hevder at fotografen har klatret over naboens mur for å få tatt bilder av henne, og i går stevnet nygifte Jennifer bladet for brudd på privatlivets fred. Hun forlanger oppreisning og erstatning fra redaktøren.

Ifølge saksdokumentene så Jennifer toppløsbildene av seg selv i septemberutgaven av bladet. Advokatene hennes protesterte, men istedenfor trykket utgiveren et bilde på nytt i et av selskapets andre blader en måned senere.

Også Jennifers nyblevne ektemann Brad Pitt er utsatt for innpåslitne fotografer og fans. Politiet har nylig sendt ut arrestordre på en av Brads trofaste beundrerinner, Athena Marie Rolando, som snek seg inn på soverommet hans og sovnet.

FORFULGT: Både Jennifer og hennes ektemann Brad Pitt blir forfulgt av såvel fotografer som innpåslitne fans.