Dagbladet gjenoppstår i Bergen og Trondheim:

Frir til Bergen og Trondheim

Etter å ha glimret med sitt fravær i 17 år, gjenåpner Dagbladet lokalkontorene i Bergen og Trondheim. Nå får de to byene hver sin nye lokalavis.

GLEDER SEG: Prosjektleder Martine Lunder Brenne og journalistisk leder John Rasmussen har tro på Dagbladets nye lokalsatsing i Bergen og Trondheim. Foto: Kristian Ridder-Nilsen
GLEDER SEG: Prosjektleder Martine Lunder Brenne og journalistisk leder John Rasmussen har tro på Dagbladets nye lokalsatsing i Bergen og Trondheim. Foto: Kristian Ridder-Nilsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet satser offensivt i Bergen og Trodheim, og etablerer nye lokalkontorer i de to byene fra mandag av. Avisa har ikke hatt fast tilstedeværelse i Bergen eller Trondheim siden tidlig på 2000-tallet, men har valgt å bruke de siste årenes journalistiske medvind til å gjenopprette denne faste tilstedeværelsen.

- Vi gleder oss over å være på plass i Bergen og Trondheim med egne folk for første gang på mange år. Dagbladet skal være for alle, og vi håper og tror at dette gir alle med interesse for de to byene en ekstra grunn til å besøke oss, sier utviklingsredaktør i Dagbladet, Martine Lunder Brenne.

Det er nemlig ikke bare hovedavisa som vil dra nytte av at Dagbladet nå er tettere på pulsen i Norges nest største byer. Dagbladet lanserer like godt to nye lokalaviser, en i hver av byene, som skal holde trøndere og bergensere oppdatert på det som skjer i deres lokalområder.

Nye lokalaviser

Det blir en Dagbladsk lokalvri, med egne nettadresser for disse lokalavisene i bergen.dagbladet.no og trondheim.dagbladet.no.

- Lokalmarkedet er utrolig spennende å gå inn i for en riksavis, og i ekte Dagbladet-ånd blir breaking nyheter det viktigste vi gjør. Vi lover å gi bånn gass fra start, sier Lunder Brenne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer