Frisk thriller

Knakende god thriller om en gammel leiemorder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BOK: Den gamle leiemorderen Frank Machianno lever et fredelig og lovlydig liv i San Diego, men så en dag innhenter fortida ham, og den fryktede «Frankie Machine» blir nødt til å gjenoppstå.

Farlig klubb

Mafiaen er den sorten klubb som man aldri kan melde seg ut av, medlemskapet er livsvarig og livsfarlig. Men Frank Machianno har overlevd i klanen i flere tiår, som en pålitelig og dyktig drapsmann som alltid gjorde jobben sin på en grundig måte. Det er lenge siden sist han drepte, nå lever han et rolig liv som agnselger og med diverse andre lovlige sysler, mens han forsørger ekskona, datteren og kjæresten. Hverdagene hans er proppfulle av gjøremål, men han er organisert og ryddig, og får alt til å gå opp.

En kveld får han besøk av to unge mafiosi, sønner av folk som Frank kjente i gamle dager, og nå trenger de Frankie Machines assistanse for å rydde opp i problemer de har skaffet seg helt på egen hånd. Frankie går motvillig med på å hjelpe dem, men fra da av kastes han inn i en kamp på liv og død. For en eller annen er ute etter å ta livet av ham, og Frankie må begynne å tenke tilbake på livet sitt og alt han har opplevd og gjort som mafiadrapsmann.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer