Fristende fråtsing

For å ta det opplagte først: Det er motbydelig å lage underholdning av folks privatliv og forhold. Det er ekkelt, spekulativt og klamt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det største problemet er ikke at man «prøver ut sitt forhold» i all offentlighet. Faren for deltakerne er at man overlater sitt offentlige jeg i hendene på redigererne og produsentene bak «Temptation Island».

Forbrukertest

«Handlingen» i «Temptation Island» er som følger: Fire par fra Skandinavia drar til ei øy. Der blir parene skilt fra hverandre. Mennene oppholder seg blant et dusin single damer, kvinnene blant et dusin single menn.

De single skal prøve å forføre deltakerne i parforhold. Deltakerne i parforhold skal vel prøve å knipe - eller så skal de lage «godt fjernsyn». Det er litt uklart fra produsentenes side.

Men det er altså «TVNorge tester forholdet ditt for deg»-fjernsyn, et forbrukerprogram der du og kjæresten kan få æren av å være det testede produktet. «Jeg håper dere får et fint opphold her,» sier den danske programlederen med samme ansiktsuttrykk som en gribb som inviterer deg hjem til middag. Og åtte mennesker har takket ja til å bli med. En av dem er stripper og selverklært ekshibisjonist. Motivene for de andre er ikke like klare.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer