- FÅR VANN I MUNNEN: Martin Freeman (til høyre) sier han ikke vet når vi får se neste sesong av «Sherlock», men avslører at det finnes en fantastisk ide for en spesialepisode.
- FÅR VANN I MUNNEN: Martin Freeman (til høyre) sier han ikke vet når vi får se neste sesong av «Sherlock», men avslører at det finnes en fantastisk ide for en spesialepisode.Vis mer

Frister med «Sherlock»-spesial

Martin Freeman er redd han har forsnakket seg.

(Filtermagasin.no): Det kan bli en stund til neste sesong av «Sherlock». Serien har noen av film- og tv-industriens travleste folk på begge sider av kamera, så det går fort et par år mellom hvert gjensyn.

Men Martin Freeman har tent et aldri så lite håp.I et intervju på britisk tv glapp han dette (via CultBox):

- Mark Gatiss kommer kanskje til å jule meg opp nå — kan du se for deg det? — men det finnes en idé om en enkeltstående spesial, en skikkelig god idé.

Gatiss er ikke bare skuespilleren som gjør en finfin jobb i skoa til Mycroft Holmes, men er forfatter og medskaper av serien sammen med Steven Moffat.

- Vet ikke når
- Når jeg hørte ideen så tenkte jeg at «dette må vi bare gjøre». Men jeg vet ikke når vi kan få det til, dessverre, fortsetter Freeman.

Ifølge ham har ikke Gatiss og Moffat ført sesong fire i pennen ennå, og han insisterer på at han ikke aner når den settes i produksjon.

Likevel må han si det enda en gang at han får vann i munnen av å se for seg denne spesialen.

Kanskje vi kan tørre å håpe at glippen er planlagt? De er jo aldri så slu, disse markedsføringsstrategene.

Travel
Freeman er for øvrig aktuell med tv-versjonen av «Fargo», som vi likte godt her på huset. Serien har fått en knallgod mottagelse over hele fjøla.

Og så skal han selvsagt vifte med dolken igjen i vinter, i «The Hobbit: The Battle of the Five Armies». Og ja, den tittelen er helt fersk!