Frithjof Jacobsen har fått ny jobb

Ansatt som produsent i Monster.

SLUTTET: VG-kommentator Frithjof Jacobsen sluttet i VG fordi han er i ferd med å etablere et forhold til Ap-politiker Jette Christensen. Nå har han fått ny jobb. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
SLUTTET: VG-kommentator Frithjof Jacobsen sluttet i VG fordi han er i ferd med å etablere et forhold til Ap-politiker Jette Christensen. Nå har han fått ny jobb. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere VG-kommentator Frithjof Jacobsen har fått ny jobb i tv-produksjonsselskapet Monster, melder Medier24. I Monster skal Jacobsen lage en større dokumentarserie.

- Jeg gleder meg stort til å begynne på en av de mest spennende og nyskapende journalistiske arbeidsplassene i Norge. Serier som «The Oslo Killing» og «Gåten Orderud» er fremragende dokumentarer, og jeg ser frem til å bli en del av dette redaksjonelle miljøet. Og når Monster i tillegg står bak flere glimrende podkaster, var det enkelt å si ja til dette tilbudet, sier Jacobsen, ifølge Medier24.

I januar ble det kjent av Jacobsen sluttet i VG med umiddelbar virkning. Det kom raskt fram at han gikk på dagen fordi han ønsket å etablere et forhold til Ap-politiker Jette Christensen. Christensen er stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet og sitter i utenriks- og forsvarskomiteen på Stortinget. Hun sitter også i Ap's sentralstyre. I ettertid varslet VG at de iverksatte full gjennomgang av Jacobsens kommentarer.

VG avsluttet mandag denne uka sin formelle gjennomgang av Jacobsens tekster, meldte Aftenposten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer