Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Frithjof Wilborn tilbake på TV 2: - Som julekvelden og 17. mai på en gang

Det er ti år siden Frithjof Wilborn sist var å se på TV 2. 

TILBAKE: Frithjof Wilborn er tilbake på TV 2, som gjesteprogramleder for «Allsang på Grensen», sammen med fast programleder Katrine Moholt. FOTO: TV 2
TILBAKE: Frithjof Wilborn er tilbake på TV 2, som gjesteprogramleder for «Allsang på Grensen», sammen med fast programleder Katrine Moholt. FOTO: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Frithjof Wilborn blir gjesteprogramleder sammen med Katrine Moholt i årets første program av «Allsang på Grensen».

Wilborn gleder seg stort til å komme tilbake på kanalen igjen, selv om det kun er for ett program.

- Det er jo helt ufattelig morsomt. TV 2 er en viktig del av meg. Å komme tilbake på skjermen etter 10 år blir som julekvelden og 17. mai på en gang. Jeg gleder meg til å nyte den lille timen sammen med Katrine Moholt, forteller Frithjof Wilborn i en pressemelding.

Leder innsamlingsaksjon

Sist gang Moholt og Wilborn jobbet sammen var i 2003 under en innsamlingsaksjon for Redningsselskapet, melder TV 2.

For Wilborn blir det første gang han er tilbake på TV 2-skjermen siden han ledet talentkonkurransen «Skaperen» i 2007.

Programmet spilles inn 28. juni. Blant artistene som står på scenen denne kvelden er Sissel Kyrkjebø og CC Cowboys, Bettan, Petter Katastrofe, Great Garlic Girls, Sandra Lyng og Morgan Sulele.

- En egen tilstedeværelse

- Jeg gleder meg veldig til å jobbe med Frithjof igjen. Han har en egen varme og tilstedeværelse i møte med mennesker, og i tillegg til å være en god lytter er han både musikalsk og morsom. Frithjof blir perfekt å ha med seg under åpningen av årets «Allsang», sier programleder Katrine Moholt.

I løpet av programmene vil publikum også se artister som Isac Elliot, Freddy Kalas, Eva Weel Skram, Odd Nordstoga, Angelina Jordan, Henning Kvitnes, Knut Anders Sørum, Vilde og Anna, Modern Talking, Lothepus, Cir.Cuz, DDE, The Main Level, Lisa Ekdahl, Johnny Logan, Finn Kalvik, AJR og Anita Skorgan.

Hele Norges coronakart