«Fritt Vilt III» spilles inn til høsten

Skal utforske morderens bakgrunn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Er du blant de hundretusener som lot deg skremme av «Fritt Vilt» og «Fritt Vilt II»? Lurer du på hva som egentlig var grunnen til at morderen ble så morderisk? Nå kan du få svaret.

15. oktober 2010 får «Fritt Vilt III» premiere på norske kinoer.

Foregår før de andreDet forteller produsent Martin Sundland i produksjonsselskapet Fantefilm til Dagbladet i dag. Nettstedet Montages.no var først ute med nyheten om at skrekkfilm-treeren har fått markedstøtte fra Norsk Filminstitutt. Det dreier seg om en prequel, altså en film som foregår før handlingen i de to tidligere filmene.

- Jeg følte at vi med «Fritt Vilt II» hadde funnet en ordentlig bra og dramatisk avslutning på denne historien. Men så fikk vi en snikende følelse - er det noe vi har oversett her? Hva var det egentlig som skjedde der oppe på fjellhotellet? Vi begynte å grave dypere i forhold til hvor mannen kom fra, hvorfor han ble som han ble. Det viste seg å være en så spennede og skremmende historie at vi ikke kunne la være å fortelle den, sier Sundland til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer