Frøken Dynamitt eksploderte

Innrømmer vold mot politikvinne på utested.

(Dagbladet.no) Den 24 år gamle engelske popsangerinnen Miss. Dynamite (Niomi McLean-Daley) innrømmet overfor retten i dag at hun angrep en kvinnelig politibetjent etter at ble anholdt for å lage bråk på et utested forrige helg.

Miss Dynamite hevder hun bokstavelig talt eksploderte da hun og søsteren (18) ble utsatt for rasistiske bemerkninger på utestedet Paragon Lounge i London.

Det oppstod bråk på utsiden av nattklubben, hvor sangerinnen slang ukvemsord og trusler til flere personer. Da en politipatrulje kom til stedet for å roe gemyttene, lappet 24-åringen til den kvinnelige betjenten.

I dag måtte hun møte i retten.

Miss Dynamite gjorde det bra på hitlistene med albumet «A little Deeper» i 2002, og vant den britiske Mercury prize samme år.

19. januar faller dommen etter bråket på utestedet. En slager hun neppe vinner priser for.

SLAGER: Miss Dynamite gjorde det bra på hitlistene med albumet «A little Deeper». Men det ble ingen slager av å slå politiet. Foto: Scanpix
SLAGER: Miss Dynamite gjorde det bra på hitlistene med albumet «A little Deeper». Men det ble ingen slager av å slå politiet. Foto: Scanpix Vis mer
INNRØMMER: I retten i dag innrømmet 24-åringen å ha slått pålitikvinnen og for å ha laget bråk på utestedet.