Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

From Hell

THRILLER2 disker, WS 2.35:1, Dolby 5.1

Neste film»»

««Forrige film

En av de klart beste filmene om Jack the Ripper er nå å få i spesialinnpakning.

På denne to-disk-utgaven er det masse å sette tennene i for alle som stadig vekk lar seg fascinere av den gamle, uoppklarte saken. Følgekommentaren, med blant andre regissør-brødrene Allen og Albert Huges, følger ikke det du ser på lerretet i særlig grad, men er like fullt interessant. Det beste ved siden av selve filmen - som forresten er overført til DVD med stort hell, både lyd og bilde er eksellent - er «Victim/Suspect Profies». Her blir drapene og teoriene omkring dem gått gjennom i detalj.

Videre er her en serie andre bakomfilmer og ikke mindre enn 21 utelatte scener, blant annet en alternativ slutt. Joda, «From Hell Special Edition» er en godtepose for alle oss som føler en skrekkblandet fryd i møte med det makabre. Neste film»»

««Forrige film

««Tilbake til hovedsiden

<table border=0 cellpadding=0 cellspacing=0 width=280 hspace=2 align=right><tr><td class=\'BakgrFaktaboks\' bgcolor=\'#CCCCCC\' valign=top rowspan=\'2\' width=\'1\'><img src=\'/gfx2/pixel-trans.gif\' width=\'1\' height=\'1\'></td><td class=\'BakgrFaktaboks\' bgcolor=\'#CCCCCC\' width=2 valign=top><img src=\'/gfx2/pixel-trans.gif\' width=\'2\' height=\'1\'></td><td bgcolor=\'#CCCCCC\' valign=top class=\'BakgrFaktaboks\'><font face=\'Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\' style=\'font-size:11px\' size=\'-2\'> Linker </font></td></tr><tr><td valign=top width=\'2\'><img src=\'/gfx2/pixel-trans.gif\' width=\'2\' height=\'1\'></td><td align=left valign=top width=277><font size=\'-2\' face=\'Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\' style=\'font-size:11px\'> <img src="http://gfx.dagbladet.no/vignetter/bombe.gif" height="7" width="10"> <a href="http://www.dagbladet.no/kultur/2002/03/15/319368.html">Filmanmeldelse</a><br> <img src="http://gfx.dagbladet.no/vignetter/bombe.gif" height="7" width="10"> <a href="http://www.fromhellmovie.com/">Offisiell hjemmeside</a><br> </font></td></tr><tr><td colspan=\'3\'> </td></tr></table>
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media