Fronter Oslo i diger New York Times-sak

Skuespiller Anders Danielsen Lie og modell Iselin Steiro.

PROFILERER NORGE: Iselin Steiro og Anders Danielsen Lie stilte opp for New York Times i forbindelse med at «Oslo, 31. august» settes opp på flere kinoer i USA 25. mai. Foto: KRISTIAN RIDDER-NIELSEN / Dagbladet
PROFILERER NORGE: Iselin Steiro og Anders Danielsen Lie stilte opp for New York Times i forbindelse med at «Oslo, 31. august» settes opp på flere kinoer i USA 25. mai. Foto: KRISTIAN RIDDER-NIELSEN / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tja, dette må vel kunne kalles god norgesreklame: Flere glossy sider om Oslo, frontet av stjerneparet Anders Danielsen Lie (33) og Iselin Steiro (26), i New York Times' mote- og reisebilag T Magazine.

Bladet følger med avisa kommende søndag, men allerede nå ligger et intervju med skuespilleren og modellen, samt bilder av dem på henholdsvis operaen og i Damstredet, på nettet.

- Foranledningen er at «Oslo, 31. august» lanseres i USA 25. mai. Jeg er ikke sikker på omfanget, men tror det er ti sider med tekst og bilder, sier Danielsen Lie til Dagbladet.

Byr på brunost - Jeg vet heller hvilke bilder de bruker, men vi ble fotografert på en rekke steder i byen. Det er klart det er veldig gøy, og en ære, å fronte Oslo i New York Times på denne måten. I tillegg gir det bra omtale av filmen, sier Danielsen Lie, som spiller hovedrollen i «Oslo, 31. august» - kåret til fjorårets beste norske film - og nylig ble fremhevet av nettopp New York Times som en ung skuespiller å se opp for.

Han jobber til daglig som lege, mens Steiro i mange år har vært blant Norges mest suksessfulle internasjonale motemodeller, med en rekke reklamekampanjer og magasinforsider bak seg. De to giftet seg i 2007.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer