Frost

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Frost er det nærmeste du kommer et vellykket møte mellom Tromsø og Bristol. Vokalist Aggie Frost Peterson og knotteskruer'n fra blant annet Drum Island, Rune Lindbæk, lager kalde, men cafévennlige beats.

Selv beskriver Aggie musikken sin som gjennomtenkt popmusikk. Frost opplevde å bli a-listet på Petre sommeren 1997 etter at kanalsjef Nils Heldal kom over en demotape ved en tilfeldighet.

Musikken ble laget sammen med Lindbæk i et kollektiv i Oslo. Rundt kjøkkenbordet klekket de ut musikk, artwork og videor. Lindbæk står for det meste av programmeringen mens Frost skriver tekstene. Hun har alltid med seg små notisbøker hvor hun skriver ned ideer og skisser til tekster. Siden synger hun disse inn på en liten diktafon.

Av musikk hun hører på finner vi Biosphere, Those Norwegians, Alania, Ble Canto, Volcano, Karlsøya Prestegaard, Pussycats og Bjørn Torske, med andre ord et ganske Tromsø-orientert belte! Albumtittelen «Bedsit Theories» er da også en oversettelse av tromsø-uttrykket hybelteorier, som henspiller på hjemmelagede kvasiteorier det ikke er dekning for.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer