Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- «Frozen 2» er under arbeid

Sier Idina Menzel, som voicer Elsa og synger «Let It Go».

BLIR ELSA IGJEN: Idina Menzel regner med å gjenta stemmerollen i oppfølgeren til Frozen. Foto: NTB Scanpix
BLIR ELSA IGJEN: Idina Menzel regner med å gjenta stemmerollen i oppfølgeren til Frozen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Disneys animasjonsfilm har vært en formidabel suksess, faktisk den mest innbringende animasjonsfilmen noensinne.

Det er ekstra hyggelig for Norge siden filmens univers er inspirert av norsk kultur, arkitektur og landskap og turistnæringa allerede har registrert økt interesse for Norge som feriedestinasjon.

Nå har Idina Menzel, som synger ledemotivet «Let It Go» i filmen, avslørt at det er en oppfølger på gang. I et intervju med The Telegraph  bekrefter Menzel at det jobbes med både en ny film, en kortfilm og en ny sceneproduksjon.

Selv regner 43-åringen med å gjenta stemmerollen som Elsa i filmene, men ikke på scenen. Det til tross for at Menzel er en erfaren musikalartist med en flere Broadway-oppsetninger vak seg.

Kortfilmen hun referer til, er muligens den tidligere annonserte «Frozen Fever». I følge Menzel skal den være ferdig allerede til jul.

Originalfilmen er løselig basert på HC Andersens «Snødronningen» og har flere norske musikere på det storselgende soundtracket. Før filmen ble designet, reiste filmskaperne på inspirasjonstur til Norge og beit seg merke i såvel Akershus festning som sørlandske småbyer, vestlandske fjorder og bryggen i Bergen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling