Frp-byrådens oppdragelsesfilosofi

«Dette kommer dagen etter Frps problemer med Bandidosgenseren, som kom dagen etter FrPs problemer med onanisaken, som kom noen dager etter FrPs problemer med sexsjikanesaken, som kom noen dager etter FrPs problemer med dommen mot pillepusheren, som kom etter...Er de spenna gærne i det partiet eller er det bare meg som ikke skjønner noenting?

Romeo Clive

«Hva med å lage kurs med grensesetting for FRP’ere? Da slipper vi flere saker hvor partiet først skjønner poenget ETTER at mediene har vist bilde av tillitsvalgte som drar ned buksa og viser tissen sin på offentlig sted.

Murmel

«Jeg elsker det hver gang Frp’ere går ut med hårreisende kommentarer som dette. Det sparker beina under de som desperat forsøker å gjøre Frp stuereint, og de viser med dette monsterets sanne ansikt. Kan vi vennligst få flere åndssvake kommentarer som dette, så «folk flest» kan bli minnet på hvilke intolerante, underutdannede mennesker vi har med å gjøre? Værsågod, kritiser meg for å skjære alle over en kam. Det er ikke til å komme unna at holdninger som dette gjennomsyrer «Norges nest største parti», hvor alt er delt opp i «oss» og «dem».

Kalle «Det har lenge vært klart at FRP-ere må oppdras til det politiske liv. Vi må sørge for at de her blir politisk integrert på en skikkelig måte. Det inkluderer opplæring i både språk og hvordan vårt samfunn fungerer. Det handler om grensesetting, og er ikke annerledes enn å oppdra barn eller hunder.