Frp-byrådens oppdragelsesfilosofi

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Dette kommer dagen etter Frps problemer med Bandidosgenseren, som kom dagen etter FrPs problemer med onanisaken, som kom noen dager etter FrPs problemer med sexsjikanesaken, som kom noen dager etter FrPs problemer med dommen mot pillepusheren, som kom etter...Er de spenna gærne i det partiet eller er det bare meg som ikke skjønner noenting?

Romeo Clive

«Hva med å lage kurs med grensesetting for FRP’ere? Da slipper vi flere saker hvor partiet først skjønner poenget ETTER at mediene har vist bilde av tillitsvalgte som drar ned buksa og viser tissen sin på offentlig sted.

Murmel

«Jeg elsker det hver gang Frp’ere går ut med hårreisende kommentarer som dette. Det sparker beina under de som desperat forsøker å gjøre Frp stuereint, og de viser med dette monsterets sanne ansikt. Kan vi vennligst få flere åndssvake kommentarer som dette, så «folk flest» kan bli minnet på hvilke intolerante, underutdannede mennesker vi har med å gjøre? Værsågod, kritiser meg for å skjære alle over en kam. Det er ikke til å komme unna at holdninger som dette gjennomsyrer «Norges nest største parti», hvor alt er delt opp i «oss» og «dem».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer