FrP er størst

«La FRP komme på banen og ordne opp litt. Skal garantert stemme på dem ved neste mulighet.

X

«Neste mulighet, altså vet du ikke når neste valg er? Flott dere har oversikten der i Frp-land.

Veldreid«At et partis velgeroppslutning styres av en sak som dette [bensinprisen] sier jo litt for mye. Her skal egoet dyrkes, koste hva det koste vil.

Anderspanders«FrP har spist seg innpå i lang tid nå. Det er langt fra bare bensinpriser. Jeg har vanskelig for å hjelpe deg med hva det IKKE kan være.

Ole«Har FrP noen gang vist om politikken deres virkelig duger? Jensen og Co trenger ingen suksessoppskrift, det ser ut som de flyter godt nok opp på fiaskoen til de som allerede sitter. Suksessoppskriften til FrP er: Stoltenberg, Kolberg, Støre, Halvorsen, Brustad, osv

Anonym«Norge er et land bestående av egoister. Det er FrPs meningsmålingstall et glimrende eksempel på. Vi har det topp i Norge, har lomma full av penger, en av verdens beste helsetjenester, lite fattigdom, svært lav arbeidsledighet osv. osv. Og hva gjør «folk flest» da? Syter, klager og stemmer FrP.

Ronny«Det «vi» hisser oss opp over er at, akkurat som du er inne på, statskassa har så stort overskudd at regjeringen ikke engang kan bruke pengene av fare for å hete opp økonomien. Likevel skal alt av avgifter opp opp opp opp.

Frode